Web Analytics Made Easy - Statcounter

کم کم به مهم ترین تورنمت دنیا نزدیک می شویم. حالا دیگر همه دنیا را تب جام جهانی گرفته است و همه منتظر فرا رسیدن مهم ترین تورنمت دنیا هستند. در این بخش می خواهیم در چند قسمت، چند بازی مختلف و جذاب جام جهانی گذشته را با هم بررسی کنیم.

طرفداری - فردا (پنج شنبه) بازی افتتاحیه جام جهانی 2018 بین روسیه و عربستان برگزار خواهد شد؛ چهار سال پیش هم در چنین روز هایی جام جهانی 2014 شروع می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چند بخش مختلف سعی کردیم به یاد ماندنی ترین بازی های ان تورنمنت را بررسی کنیم اما مثل همیشه حساس ترین بازی هر تورنمت فینالش است. فینالی که در سال 2014 در ماراکانا بین آلمان و آرژانتین برگزار شد. فینالی جذاب و در عین حال دراماتیک!

احتمالا فکر می کنید بعد از شکست 7-1 هواداران میزبان یعنی برزیلی ها از حریف آلمان حمایت کرده اند. در حالت معمول باید چنین می بود اما در سمت دیگر داستان رقیب همیشگی و منفور سلسائو یعنی آرژانتین وجود داشت. آن ها این بار نه با مارادونا بلکه با وارثش یعنی لیونل مسی به فینال آمده بودند تا در خانه دشمن دیرینه جام را بالا ببرند اما همیشه بهترین گزینه برای برهم زدن سناریو ها می توانند ژرمن ها باشند. 

در حالی که همه از توپ طلای مسی در صورت قهرمانی آرژانتین در جام جهانی صحبت می کردند، کاپیتان لام قبل از بازی حرف جالبی زد " این که توپ طلا به کی می رسه مهم نیست. مهم اینه که کی در آخر جام تو دستشه". به هر حال در رختکن آلبی سلسته کاپیتان مسی چند دقیقه ای حرف زد و به تیمش اطمینان داد که می توانند تاریخ سازی کنند. در سمتی دیگر تا دلتان بخواهد رهبر هایی وجود داشتند که می توانستند برای تهییج تیم حرف بزنند. با وجود کاپیتان لام، کلوزه، نویر یا حتی هوملس و مولر این باستین شواین اشتایگر بود که با حرف هایش تیمش را به زمین فرستاد. شبی که دنیا با چشمان خودش جنگیدن یک نفر با تمام وجود در زمین را با دیدن شواینی حس کرد. به هر ترتیب پویول جام قهرمانی را آورد تا دو تیم هم کم کم وارد زمین شوند و آخرین سکانس های جام جهانی 2014 برزیل را به نمایش بگذارند. تمام شخصیت های مهم هم در ورزشگاه حضور داشتند.

دو تیم وارد زمین شدند و با سوت ریتزولی بازی شروع شد. از ابتدا بیشتر این آلمان ها بودند که صاحب توپ و میدان بودند اما آرژانتین برخلاف آلمان بیشتر ریسک پذیر بود و گاهی وقت ها به حمله همه جانبه دست می زد. بعد از 20 دقیقه بازی احتیاطی دو تیم بالاخره روی اشتباه مرگ بار کروس اولین موقعیت جدی بازی شکل گرفت. ضربه سر عجیب و رو به عقب کروس به هیگواین در مصافی تک به تک رسید اما ضربه این بازیکن به قدری بد بود که توپ مستقیما به بیرون رفت. آرژانتینی ها خیلی خوب می دانستند که احتمال دارد در پایان بازی چقدر حسرت این موقعیت را بخورند.

بازی ادامه یافت. هر چند که بیشتر آلمان ها صاحب توپ و میدان بودند اما هر وقت آرژانتینی ها صاحب توپ می شدند سریعا ایجاد موقعیت می کردند. پاس عالی مسی به لاوتزی و پاس قطی او در دهانه دروازه با ضربه هیگواین همراه شد تا این بازیکن گل اول بازی را بزند. آرژانتینی ها بالا و پایین می پریدند و خود هیگواین هم به سمت نیمکت رفت اما دوربین تلویزیونی تصویری بسته از کمک داور که پرچمش را به نشانه آفساید بالا برده بود نشان داد. بدین ترتیب گل هیگواین مردود اعلام شد تا بازی همان 0-0 باقی بماند.

در دقایق ابتدایی بازی بود که کرامر به دلیل برخورد سنگین با بازیکن آرژانتین مصدوم شد و بعد از چند دقیقه به بیرون رفت. برخورد را داور مسابقه پنالتی تشخیص نداد اما بعضی از پزشکان آلمان مدعی بودند که تا بین دو نیمه کرامر نفهمیده که اصلا کجا هست و چه وقت از بازی بیرون آمده است! به هر حال بازی ادامه پیدا کرد و شورله جای او را در ترکیب گرفت. آمدن شورله قدرت خط حمله ژرمن ها را بیشتر کرد. در دقیقه 37 پاس خوب مولر درون محوطه جریمه به شورله رسید اما شوت این بازیکن را رومرو به خوبی دفع کرد. آلمان ها کم کم به خودشان آمده بودند اما این آرژانتین بود که موقعیت جدی دیگری را به وجود اورد. حرکت فوق العاده فوق ستاره آرژانتینی توپ را تا دهانه دروازه برد اما بواتنگ توپ را برگشت داد تا از باز شدن دروازه تیمش جلوگیری کند.

بازی ادامه داشت. جدی ترین و خطرناک ترین موقعیت این نیمه در دقیقه 2+45 شکل گرفت. جایی که آلمان ها صاحب یک ضربه کرنر شدند. سانتر فوق العاده کروس را در دهانه دروازه با ضربه سر، هوودس جلو کشیده زد اما ضربه او در میان بهت بازیکنان و هواداران دو تیم یه تیر دروازه خورد. به هر حال این موقعیت هم ثمری نداشت و دو تیم با همان نتیجه 0-0 به رختکن رفتند. اولین موقعیت نیمه دوم اما یکی از جذاب ترین صحنه ها بود. لیونل مسی در موقعیتی مناسب و تقریبا تک به تک اما زاویه ای نسبتا بسته صاحب توپ شد. ضربه عالی مسی در بین بهت نویر و مدافعان آلمان با اختلافی اندک به بیرون رفت.


بازی جذابی را شاهد بودیم اما موقعیت های دو تیم یکی پس از دیگری از دست می رفتند. در نیمه دوم آلمان ها بیشتر موقعیت ایجاد کردند اما حملات آن ها به آن شکلی که باید و شاید خطرناک نبودند. در یکی از صحنه های بازی هیگواین در محوطه جریمه ژرمن ها با نویر برخورد شدیدی داشت که داور به نفع آلمان سوت زد. در تصویر آهسته مشخص بود که نویر برای توپ آمده است و در این صحنه هم احتمالا داور مانند صحنه مشکوک نیمه اول و برخورد با کرامر درست تصمیم گرفته و در نهایت خطایی به سود حریف اعلام نکرد.

در اواخر این نیمه هم یواخیم لوو تصمیم گرفت کلوزه را تعویض کند و به جای او ماریو گوتسه را به بازی بیاورد. در حالی که خیلی ها انتظار نداشتند اما این تعویض شاید بهترین تصمیم لوو در دوران مربی گری اش بود. بازی در وقت قانونی برنده ای نداشت و به وقت های اضافه کشیده شد. در دقیقه 96 پالاسیو از آرژانتین موقعیت تک به تک را به طرزی عجیب از دست داد تا بازی با همان نتیجه ادامه یابد.

سرنوشت ساز ترین صحنه جام اما در دقیقه 114 شکل گرفت. می گویند هنگامی که گوتسه کنار زمین آماده ورود به بازی بوده، لوو در گوشش گفته " برو به دنیا نشون بده چقدر خوب هستی. برو نشون بده که بهتر از مسی هستی" به هر حال در این دقایق چند پاس خوب توپ را به شورله رساند. حرکت زیبای شورله از کنار زمین و سانتر او، ماریو گوتسه جوان را در دهانه دروازه صاحب توپ کرد. گوتسه با استوپ و ضربه ای محشر تور دروازه حریف را لرزاند تا کل آلمان و هوادارانش را غرق در شادی کند.

در ادامه هم همه یادمان هست که چه اتفاقی افتاد. نه مسی می توانست جلوی این همه شور و جنگدگی آلمان ها را بگیرد و نه بقیه بازیکنان آلبی سلسته توان دفاع کردن داشتند. بازی درخشان شواین اشتایگر در حالی که با چهره ای خونین به بازی ادامه می داد یکی از جالب ترین صحنه های بازی بود. 

در شبی که نه کروس درخشش همیشگی اش را داشت و نه خدیرا به بازی رسیده بود، شواینی میانه زمین را به تنهایی در دست گرفته بود. هر چقدر بی رحمانه هم او را می زنند هم تاثیری ندارد. شواینی یک رئیس بود. یک رئیس تمام عیار! جالب ترین توییت بعد از دو سال از سوی لیدر افراطی های بایرن مونیخ بود، با انتشار عکسی از شواینی نوشته بود:

 

 "او را بزنید. لعنتی ها او را بزنید او رویای شما را به درک فرستاد!

بالاخره سوت پایان بازی به صدا در آمد تا ژرمن ها به هدفی که می خواستند برسند. در مستند بی تی اسپورت لام را با ریچارد جک کرافت در فیلم بزرگ مرد کوچک بود. مردی با صد و چند سال سن که از سال های زندگی اش داستان تعریف می کرد. کاپیتان لام هم داستان های زیادی برای تعریف کردن داشت. لام و تیمش در هزاره جدید هیچ نیمه نهایی تورنمت ملی ای را از دست نداده بودند اما هنوز جامی نداشتند. احتمالا کاپیتان لام در هنگام بالا بردن جام به روز های سخت گذشته، به حذف شدن برابر اسپانیا، ایتالیا و خیلی های دیگر فکر می کرد اما بالاخره او هم مانند دیگر آلمان ها برگشت تا با شایستگی جام را بالای سر ببرد.

در سمت مقابل تیم شکست خورده ای وجود داشت که دلایل زیادی برای تنفر از ژرمن ها داره! آن ها از سال 2006 به بعد هر سال برابر آلمان حذف می شوند. این بار به مراتب دردناک تر حذف شدند. البته خیلی از هواداران آلبی سلسته از همین نمایش تیمشان هم راضی بودند. از مسی، عملکرد درخشان خط دفاعی و خیلی از فاکتور های دیگه راضی بودند. لیونل مسی و یارانش در جام بد کار نکردند اما مردم آرژانتین از وارث ال دیگو فقط جام قهرمانی می خواستند. البته تقصیر کاپیتان نبود که مهاجمان تیمش مانند بازیکن های بی تجربه این همه موقعیت خراب کردند یا تقصیر کاپیتان نبود که آلمان ها روی نیمکتشان امثال گوتسه را داشتند. به هر حال جام با شایستگی کامل به آلمان رسید.

یواخیم لوو می گفت این پروژه را از ده سال پیش شروع کرده اند. احتمالا در آن زمان گوتسه، زننده گل قهرمانی آلمان و البته شورله که پاس گل را داد خیلی بچه بودند اما آلمان را همین برنامه ها ساختند. ژرمن ها با شکست تیم رونالدو در اولین قدم، سنت شکنی نکردن و مساوی در بازی دوم (برابر غنا) و بعد از آن بردن آمریکا، الجزایر، فرانسه، برزیل و در آخر تیم لیونل مسی فاتح جام شدند. باز هم این تک ستاره ها نبودند که قهرمان شدند بلکه آلمان به عنوان یک تیم توانست جام را بالای سر ببرد. از نویر گرفته تا لام، شواینی، کروس، مولر، کلوزه و ... همگی در بهترین فرمشان قرار داشتند. توپ طلای جام جهانی هم به مسی رسید و دستکش طلا را نویر به خانه برد. آلمان ها از همان سال هایی که در یورو ها قبل و بعد جام جهانی 2002 نابود شدند تصمیم به انجام این کار گرفتند آنها از تبدیل شدن به خاکستر دوباره جام قهرمانی استخراج کردند و در آخر هم با تلاش، پشت کار و تسلیم ناپذیری بسیار توانستند جام را به خانه ببرند.

 

نمرات بازیکنان در پایان بازی

آمار کلی بازی

 

 خلاصه HD بازی دانلود پارت 1  

دانلود پارت 2

جشن قهرمانی

برای دانلود با کیفیت معمولی اینجا کلیک کنید

در این رابطه بخوانید

بررسی بازی های به یاد ماندنی جام جهانی 2014 برزیل (بخش اول)؛ هلند 5-1 اسپانیا، انتقام به سبک لاله های نارنجی

بررسی بازی های به یاد ماندنی جام جهانی 2014 برزیل (بخش دوم)؛ ایتالیا 2-1 انگلیس، شوت جادویی پیرلو، دنیا را مبهوت کرد

بررسی بازی های به یاد ماندنی جام جهانی 2014 برزیل (بخش سوم)؛ ایران 0-1 ارژانتین، مسی بی رحم!

بررسی بازی های به یاد ماندنی جام جهانی 2014 برزیل (بخش چهارم)؛ آلمان 2-1 الجزایر، نوشتند مانشافت، خواندیم نویر!

بررسی بازی های به یاد ماندنی جام جهانی 2014 برزیل (بخش پنجم)؛ برزیل 1 (3) - (2) 1 شیلی، جادوی سلسائو

بررسی بازی های به یاد ماندنی جام جهانی 2014 برزیل (بخش ششم)؛ برزیل 1-7 آلمان، بی رحم مثل مانشافت

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۴۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله کوهستانی، ستاره آسمان فقاهت ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران. شیخ محمد کوهستانی مازندرانی (۱۳۰۸-۱۳۹۲ق) (زاده ۱۲۶۷ شمسی - وفات ۸ اردیبهشت ۱۳۵۱) مشهور به آقاجان کوهستانی، فقیه و عارف شیعه و ساکن مازندران بود. وی در حوزه‌های علمیه بهشهر، بابل، مشهد و نجف تحصیل کرد و از محضر حضرات آیات سید ابوالحسن اصفهانی، میرزای نائینی و آقا ضیاءالدین عراقی، اجازه اجتهاد دریافت کرد.


آیت‌الله گلپایگانی، زهد و تقوای کوهستانی را عین الیقین برای خود می‌دانست. مرعشی نجفی او را لنگر أرض و سید عبدالکریم رضوی کشمیری وی را صاحب نفس زکیه دانسته است.


از نمونه‌های تقوا و وَرَع آیت الله کوهستانی چنین گفته‌اند که غذا و نان، تنها از محصولی که از زمین پدری به‌دست آورده بود، می‌خورد و غذا‌های دیگران را احتیاط کرده و استفاده نمی‌کرد.


کوهستانی پس از بازگشت از نجف در زادگاه خود، کوهستان، مدرسه علمیه‌ای تأسیس کرد و بسیاری از عالمان مازندران در آنجا تحصیل کردند. سید عبدالکریم هاشمی‌نژاد و ابوالحسن ایازی از شاگردان وی بودند. وی در ۱۳ ربیع الاول سال ۱۳۹۲ق از دنیا رفت و براساس وصیتش در حرم امام رضا (ع) دفن شد.

زندگی‌نامه
محمد کوهستانی سال ۱۳۰۸ق در روستای کوهستان از توابع شهرستان بهشهر استان مازندران به دنیا آمد. پدرش شیخ محمدمهدی مازندرانی از شاگردان حبیب‌الله رشتی بود.
اجداد کوهستانی، ساکن کاشان بودند که به مازندران مهاجرت کردند. نَسَب او در کاشان، به ملا محمدشریف کاشی از عالمان شیعه در کاشان می‌رسد.
پدر محمد کوهستانی در کودکی او، از دنیا رفت و مادرش او را به مکتب‌خانه‌ای در کوهستان فرستاد. وی پس از مدت کوتاهی وارد حوزه علمیه بهشهر و سپس به حوزه مشهد رفت. وی از حوزه مشهد به بابل و سپس عازم حوزه علمیه نجف گردید. کوهستانی سپس در سال ۱۳۴۷ق (برابر با ۱۳۰۸ش) به زادگاه خویش کوهستان بازگشت. از عوامل بازگشت او به وطن، درخواست مادرش بود که به او نوشته بود: «پسرم. اکنون در حالتی هستم که دوری تو مرا بی‌تاب کرده؛ بدان حد که در حال نماز، به یادت می‌افتم… و اشک از دیدگانم جاری می‌گردد. از این رو، دوست دارم هر چه زودتر بازگردی».
محمد کوهستانی، سه دختر و یک پسر به نام محمد اسماعیل داشت که در سال ۱۳۹۹ش از دنیا رفت. آیت الله کوهستانی به‌دلیل بیماری تنگی نفس در ۱۳ ربیع‌الاول سال ۱۳۹۲ق از دنیا رفت و پس از تشییع جنازه در بهشهر، بنا بر وصیتش در حرم امام رضا (ع)، دفن شد.

جایگاه علمی
آیت الله محمد کوهستانی پس از چند سال تحصیل در حوزه علمیه نجف و شرکت در درس برخی استادان به درجه اجتهاد رسید.
مؤلف کتاب فیض عرشی نقل کرده که میرزای نائینی در اعطای گواهی اجتهاد، بسیار دقیق بود. وی هنگام اعطای گواهی اجتهاد به محمد کوهستانی، از عالمان حاضر در جلسه استفتاء، که سید محمود حسینی شاهرودی هم در بین آنها بود، از اجتهاد او سؤال کرد و همه کوهستانی را تأیید کردند.
استاد دیگری که به آیت الله محمد کوهستانی اجازه اجتهاد داده، آقا ضیاء عراقی بود. در این اجازه، استادش او را عالم، فاضل کامل، علم الهُدی، فخر محققان، افتخار اهل تدقیق و غوّاص بحار علوم و مفتاح رموز تحقیق برای عموم مردم معرفی می‌کند.

جایگاه اخلاقی
پیرامون تقوا و وَرَع آیت الله کوهستانی گفته‌اند که غذا و نان، تنها از محصولی که از زمین پدری به‌دست آورده بود، می‌خورد و غذا‌های دیگران را احتیاط کرده و استفاده نمی‌کرد. او با وجود توانایی مالی، از فرش برای خانه خود استفاده نمی‌کرد و تنها حصیر در آنجا بود.

آیت‌الله کوهستانی:
من پیش اعضای بدنم شرمنده نیستم. آنها حرامی از من سراغ ندارند و در قیامت چیزی برای شهادت بر علیه من نخواهند داشت.
آیت‌اللّه گلپایگانی از مراجع تقلید شیعه پس از مرخص‌شدن آیت الله کوهستانی از بیمارستان، به او گفت که زهد و تقوا و بزرگی شما برای من علم الیقین بود و الان به مرحله عین الیقین رسید.
مرعشی نجفی محمد کوهستانی را لنگر أرض می‌نامید. آیت الله
از علامه طباطبایی نویسنده تفسیر المیزان نقل شده از وقتی که کوهستانی را در منزل آیت اللّه میلانی دیدم، هیچ شبی نشد که او را فراموش کنم.
نوری همدانی از مراجع تقلید شیعه، در شرح حال محمد کوهستانی گفته که در مازندران فقیه وارسته‌ای زندگی می‌کرد که زندگی زاهدانه‌ای داشت و کارهایش مردم را به یاد خدا می‌انداخت و به همین خاطر، مردم به او علاقه زیادی داشتند.
آیت‌الله محمدتقی بهجت عارف و مرجع تقلید، در توصیف او گفت که باید قدر چنین شخصیت‌هایی را دانست، زیرا قبلاً اگر امثال ایشان صد نفر بودند، اکنون نادرند و از عدد انگشتان دست تجاوز نمی‌کنند.
مؤلف کتاب روح و ریحان به نقل از سید عبدالکریم رضوی کشمیری گفته که، کوهستانی صاحب نفس زکیه بود. محمد شریف‌رازی در کتاب گنجینه دانشمندان، او را عالمی ربانی، زاهدی عابد و دارای کرامات و معنویت توصیف کرده‌است.

تاسیس مدرسه علمیه کوهستان
کوهستانی در ابتدای مهاجرت به مازندران، به‌جهت مشکلاتی که در زمان حکومت رضاشاه ایجاد شده بود، حوزویان را در خانه خود جای داد و نام حوزه را در چند سال ابتدایی استفاده نکرد.
آیت‌الله کوهستانی:
من این مدرسه‌ها را از مال شخصی خودم ساختم. راضی نیستم طلبه‌ای اینجا بماند و نماز شب نخواند.
مؤلف کتاب حوزه‌های علمیه شیعه در گستره جهان، زمان حضور محمد کوهستانی در ایران را همراه با آشفتگی کشور دانسته است. در این دوران بسیاری از حوزه‌های علمیه، مسجد‌ها و حسینیه‌ها بسته بود و از برپایی مجالس مذهبی و مراسم دینی، به‌طور جدی جلوگیری می‌شد. کوهستانی در سال ۱۳۲۱ش حوزه علمیه کوهستان را، در بخشی از املاک شخصی خود، در ۵ ساختمان گِلی بسیار ساده که هر یک شامل چند حجره بود، احداث کرد. پس از تکمیل بنای مدرسه، برای نامگذاری حوزه، به قرآن، تفأل زد و آیه: (قُلْ بِفَضْلِ اللهِ وَبِرَحْمَتِهِ فَبِذَلِکَ فَلْیفْرَحُوا هُوَ خَیرٌ، مِمَّا یجْمَعُونَ) آمد و به همین دلیل، نام این پنج بنا را «فضل»، «رحمت»، «فرح»، «خیر» و «جمع» قرار داد. در آن زمان حدود ۲۰۰ طلبه در آن جا مشغول تحصیل شدند.
شهید هاشمی‌نژاد حدود هشت سال در این حوزه و نزد آیت‌الله کوهستانی تحصیل کرد. بسیاری عالمان مازندران در این حوزه تحصیل کرده‌اند.

اساتید و شاگردان
محمد کوهستانی از اساتید بسیاری استفاده کرد:
• حوزه علمیه بهشهر: حاج آقا خضر اشرفی (شریعتمدار) و شیخ محمّد صادق شریعتی.
• حوزه علمیه بابل: شیخ محمّدحسین مازندرانی (شیخ کبیر)، فاضل استرآبادی
• حوزه علمیه مشهد: حاج آقا حسین قمی و میرزا محمّد کفایی فرزند آخوند خراسانی.
• حوزه علمیه نجف: سید ابوالحسن اصفهانی، [۳۴]میرزای نائینی [۳۵]و آقا ضیاءالدین عراقی
محمد کوهستانی در مدرسه علمیه کوهستان شاگردان فراوانی تربیت کرد:
• سید عبدالکریم هاشمی‌نژاد (۱۳۱۱-۱۳۶۰ش)
• حسین محمدی لائینی (۱۳۰۳-۱۳۷۲ش)
• ابوالحسن ایازی (۱۳۱۰-۱۳۸۰ش)
• عباسعلی سلیمانی: (۱۳۲۶-۱۴۰۲ش)
• ابوالقاسم رحمانی خلیلی (۱۳۰۲-۱۳۷۵ش)
• علی کاشانی (۱۳۴۹–۱۳۷۴ق)

توصیه اخلاقی آیت‌الله کوهستانی:
نفس را هر طور عادت بدهید همان‌گونه پرورش می‌یابد. اگر امروز بگویم این فرش اتاق من از حصیر است، باید تبدیل به قالیچه شود، فردا می‌گویم این قالیچه به درد این اتاق نمی‌خورد و اتاق باید عوض شود. اتاق را عوض کردم، می‌گویم این قالیچه‌ها به درد اتاق نو نمی‌خورد، باید قالی یک تخته باشد و پرده فلان جور و همین‌طور که اتاق و قالیچه را تبدیل می‌کردم، عمر شیخ محمد هم در این مسیر تمام شد. پس همین جا نفس را کنترل می‌کنیم

زینب نجاتی و گزارشی در این زمینه:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت
  • بررسی دیدار پایانی فوتسال جام ملت های آسیا در مجله فوتبال
  • شکست سنگین دورتموند مقابل لایپزیش/ بایرن مونیخ پیروز شد + فیلم
  • مارتین آنسلمی در مسیر موفقیت؛ بیلسای بعدی آرژانتین کیست؟
  • آیت الله کوهستانی، ستاره آسمان فقاهت ایران
  • خوشحالی کین: فعال شدن بند پاداش جذاب
  • حمله خشن بوندسلیگا به کفش طلای اروپا
  • صعود سپاهان به یک‌چهارم؛ رونمایی از 8 تیم پایانی جام حذفی
  • صعود هوادار و گل گهر به مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی فوتبال
  • اردوی یک هفته‌ای والیبال ایران در برزیل و ژاپن